De peuteropvang is speciaal bedoeld voor peuters tussen 2 en 4 jaar.  De peuteropvang is een goede voorbereiding voor de basisschool. Op een spelende manier maken de peuters kennis met het doen van taakjes, spelletjes in de kring zitten en liedjes zingen. De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen, onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode Uk & Puk.

De peuteropvang is op woensdag- en vrijdagochtend van 8.15 tot 12.15 uur. Peuteropvang De Bengels is gevestigd in het kinderdagverblijf aan de Prinsenstraat 1 in ’s Gravenmoer.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingstijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie  dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via  info@detoverdroom.nl of 06 – 2526824.

Wilt u uw kind inschrijven voor de peuteropvang? Dat kan middels het online inschrijfformulier.

De gemeente Dongen heeft een informatiefolder samengesteld over Peuteropvang.  Hierin leest u ook meer over de inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Voor de peuteropvang geldt er een speciale regeling voor de inkomensafhankelijke eigen bijdrage als u geen recht heeft op kinderopvangtoeslag. Lees daarom aandachtig de folder door.