Peuteropvang Raamsdonk

In Raamsdonk bieden we naast, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, ook peuteropvang aan, speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar.  Er wordt op de peuteropvang (en op het kinderdagverblijf) gewerkt met het voorschoolse programma Uk & Puk.  Het hoofddoel van Uk & Puk is het vergroten van de Nederlandse taalvaardigheid. Ook wordt er gewerkt aan sociaal communicatieve vaardigheden en is er een oriëntatie op rekenen. Uk & Puk is een gecertificeerde methode voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen die in aanmerking komen voor VVE mogen 16 uur per week komen.

De peuteropvang vindt plaats op alle dagen. In de ochtenden is de peuteropvang van 8.15 tot 12.15 uur. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag wordt er ook peuteropvang aangeboden. Kinderen die op het dagverblijf zijn geplaatst draaien vanaf 2 jaar automatisch mee met de peuteropvang zodat zij op een speelse manier al leren hoe het er straks aan toe gaat op de basisschool.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingtijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via info@detoverdroom.nl of 06–25226824.

Wilt u uw kind inschrijven voor de Peuteropvang Raamsdonk? Dat kan middels het online inschrijfformulier.