Peuter(dag)opvang Raamsdonk

In Raamsdonk bieden we naast, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, ook peuter(dag)opvang aan, speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar. De peuteropvang is een goede voorbereiding voor de basisschool. Er wordt op de peuteropvang  gewerkt met het voorschoolse programma Uk & Puk.  Op een spelende manier maken de peuters kennis met het doen van taakjes, spelletjes in de kring zitten en liedjes zingen. De groep bestaat uit maximaal 16 kinderen, onder begeleiding van twee pedagogisch medewerkers.

De peuteropvang vindt plaats op alle dagen. In de ochtenden is de peuteropvang van 8.15 tot 12.15 uur. Op maandag-, dinsdag- en donderdag wordt er ook ’s middags peuterdagopvang aangeboden. Kinderen die op het dagverblijf zijn geplaatst draaien vanaf 2 jaar automatisch mee met de peuteropvang zodat zij op een speelse manier al leren hoe het er straks aan toe gaat op de basisschool.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingstijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via info@detoverdroom.nl of 06–25226824.

Wilt u uw kind inschrijven voor de Peuteropvang Raamsdonk? Dat kan middels het online inschrijfformulier.