Peuteropvang Raamsdonk

In Raamsdonk bieden we naast kinderdagopvang en buitenschoolse opvang nu ook peuteropvang aan, speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar.  Er wordt op de peuteropvang (en op het kinderdagverblijf) gewerkt met het voorschoolse programma Uk en Puk.  Het hoofddoel van Uk & Puk is het vergroten van de Nederlandse taalvaardigheid. Ook wordt er gewerkt aan sociaal communicatieve vaardigheden en is er een oriëntatie op rekenen. Uk & Puk is een gecertificeerde methode voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen die in aanmerking komen voor VVE volgen een derde (extra) dagdeel.

De peuteropvang vindt plaats op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 8.15 uur tot 12.15 uur. Deze tijden sluiten aan op de basisschool zodat ouders niet in tijdnood komen met het halen en brengen van een ouder broertje of zusje.

Kinderen die op het dagverblijf zijn geplaatst draaien vanaf 2 jaar automatisch mee met de peuteropvang zodat zij op een speelse manier al leren hoe het er straks aan toe gaat op de basisschool.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingtijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via info@detoverdroom.nl of 06–25226824.

Wilt u uw kind inschrijven voor de Peuteropvang Raamsdonk? Dat kan middels het online inschrijfformulier.

Er is geen wachtlijst.