KDO De Toverfee
In het centrum van Raamsdonk, dicht bij basisschool de Hoge Waai, ligt kinderdagverblijf De Toverfee. Het is een kleinschalig gezellig kinderdagverblijf dat bestaat uit een verticale groep van maximaal 16 kinderen. Er wordt gewerkt via de methode Uk & Puk.

Het kinderdagverblijf ligt achter het pand van Bergenstraat 1. De peutergroep (van 2 tot 4 jaar) is in het voormalig woonhuis gevestigd. Het kinderdagverblijf zelf is vanuit de straat niet te zien, het bord aan de gevel van het woonhuis geeft aan waar het kinderdagverblijf gesitueerd is. Dat we niet direct aan de weg gelegen zijn, zorgt voor extra veiligheid met betrekking tot ongewenste bezoekers en het verkeer van de doorgaande weg. Er is een groot buitenterrein, gedeeltelijk overkapt, dat alleen gebruikt kan worden door de bij ons geplaatste kinderen.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingstijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie  dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via  info@detoverdroom.nl of 06 – 25226824.

Wilt u uw kind inschrijven bij De Toverfee ? Dat kan middels het online inschrijfformulier.