BSO Slot Ravot 

In ’s Gravenmoer werken wij samen met beide basisscholen.  De BSO is gevestigd in PCB De Wegwijzer.  De opvang vindt daar voor beide scholen plaats. Soms gaan wij naar het schoolplein van OBS De Springplank om daar spelen en van de faciliteiten gebruik te maken.

Beide scholen bieden ons de gelegenheid om gebruik te maken van de grote buitenspeelruimten en materialen, zodat de kinderen optimaal kunnen spelen en genieten in een vertrouwde omgeving. Door de unieke samenwerking met beide scholen kunnen wij goede opvang verlenen aan uw kind en de doorgaande lijn tussen school en BSO realiseren en in stand houden.

We werken met vaste pedagogisch medewerkers. Om er voor te zorgen dat zij alle kinderen zien in hun ontwikkeling staan de pedagogische medewerkers op beide groepen op vaste dagdelen. Dit is niet alleen voor de kinderen prettig, maar ook voor u als ouder. Uw kind wordt gezien door niet één maar meerdere pedagogisch medewerkers.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingstijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie (buiten de openingstijden) dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via  info@detoverdroom.nl of 06 – 25226824.

Wilt u uw kind inschrijven bij Slot Ravot? Dat kan middels het online inschrijfformulier.