BSO Slot Ravot 

De buitenschoolse opvang in ’s Gravenmoer is in beide basisscholen ondergebracht. De BSO bevindt zich in PCB De Wegwijzer. Hier wordt de naschoolse opvang, voorschoolse opvang en de vakantie-opvang verzorgd. Op de drukke dagen gaan de kleuters naar onze overlooplokaal Het Speelkasteel. Deze bevindt zich in OBS De Springplank.

Beide scholen bieden ons de gelegenheid om gebruik te maken van de grote buitenspeelruimten en materialen, zodat de kinderen optimaal kunnen spelen en genieten in een vertrouwde omgeving. Door de unieke samenwerking met beide scholen kunnen wij goede opvang verlenen aan uw kind en de doorgaande lijn tussen school en BSO realiseren en in stand houden.

We werken met vaste pedagogisch medewerkers. Om er voor te zorgen dat zij alle kinderen zien in hun ontwikkeling staan de pedagogische medewerkers op beide groepen op vaste dagdelen. Dit is niet alleen voor de kinderen prettig, maar ook voor u als ouder. Uw kind wordt gezien door niet één maar meerdere pedagogisch medewerkers.

Een keertje komen kijken?
Dat kan natuurlijk altijd. Tijdens openingtijden kunt u altijd binnen lopen. Wilt u een rondleiding en extra informatie (buiten de openingstijden) dan is het verstandig om even een afspraak te maken met Chantal Verhoeven via  info@detoverdroom.nl of 06 – 25226824.

Wilt u uw kind inschrijven bij Slot Ravot? Dat kan middels het online inschrijfformulier.